Тест за овчедушие

Тест за овчедушие | StandartNews.com

Гледах много пъти и внимателно снимката, използвах дори лупа, понеже тя не беше съвсем ясна. Но не, нямаше грешка - името беше същото. Пак и пак гледах - резултатът беше все този. Сталин.

Натъкнах се на тази снимка покрай поредните издевателства на глезльовците, които толкова примирено търпим, а отгоре на всичко и усърдно обслужваме - нашите цигани. Отишли в едно селско гробище и се снимали с надгробен паметник. Един от четиримата идиоти дори поставил черните си очила върху снимката на покойника. Толкова е изобретателността на тия хиларита, които ни поръчаха още повече да обгрижваме - дори повече от себе си.

Не са някакви дрипльовци, никак не изглеждат зле на снимката, добре са облечени, а били обитатели и на Фейсбук, тъй че, изглежда, всичко им е наред - като изключим факта, че са си просто едни животни. Но това ви е добре известно. Войната, която са ни обявили, е в ход, ставало е дума за това много пъти.

Но защо са посегнали тъкмо на този гроб и тъкмо на това име - това не ми дава мира. Знаят ли кой е онзи, на когото е кръстен покойникът? Това ми се вижда абсурдно. Или пък просто неизвестното за тях име ги е теглило към мерзостта?

Трябва да приемем тези вандали като свои лични врагове. Вижте какво се случва - те бродят из Фейсбук, тази разпътница, която понася всичко. Това, разбира се, е озадачаващо, то далеч не се свързва с мизерния колективен образ, с който натоварваме циганите, за да ги жалим и да се чувстваме гузни, пак ние - а не те. Добре, да кажем, че някаква трошичка от стотиците милиони, които се изливат в различни цигански програми, са стигнали до въпросните идиоти. Може би те дори са продукт на "Декадата за ромското присъединяване", де да знам.

Имаше един идиот, още по-зловещ от осквернителите на онзи гроб, който дълго време се подвизаваше в сайта БЛИЦ. Доста усилия положиха и накрая, изглежда, успяха по някакъв начин да го неутрализират. Този "Бълхарин" - така се подписваше той - пишеше невероятни неща, безгранично обидни за "Бълхария".

Как ще бъде очертана и поставена границата пред подобно зло, пред подобни черни от неблагодарност сърца  - и възможно ли е все още това, или сме закъснели безвъзвратно?

Пак се питам - подигравка ли е това с едно непознато, екзотично име, което няма никакъв смисъл за диваците? Или е някакъв намек към българите - намек за жадуван цигански Сталин? Просто една от тъпите шеги на още по-тъпия провинциален бит - или експлозия на бунтари от циганското гето?

    ...

Позволявам си да ви цитирам фрагмент от своя дописка, публикувана в "Преса" на 7 май т.г.

Защото на 20 октомври историята се повтори - в още по-уродлив вид, този път в Добрич.

И сега ще видим дали Станишев ще защити циганските животни от Добрич - тъй както вече защити една неприлична рапърска песен, която поругаваше националния ни трибагреник. Няма да бъде честно, ако не защити и тия вандали -защото това ще бъде в разрез с мечтата му да бъде влиятелен политик, чието българско сърце е в отпуск.

Можете да сметнете за преднамерено това, което ще ви кажа сега - но помислете дали не е логично. Когато лидер на все още солидна партия защитава рапър, осквернил българските символи, защо други рапъри, цигански, да не си кажат, че е дошъл и техният ред - и да отидат още по-далеч в поругателствата си - и да извършват срамни сексуални движения с портретите на свети български личности. Позата на единия от тези идиоти е особено недвусмислена. А във всичко това няма нищо случайно.

Тези хора вече открито ни се подиграват, понеже са наясно, че няма да има никаква санкция срещу тях, овчедушието на политическата класа им е добре известно, казано им от техните подбудители.

Атаката срещу българското върви отвсякъде - колебаех се досега да го кажа, но след атентата в Сарафово се натъкнах на няколко изявления на български евреи, които биха били недопустими навсякъде другаде по света: българите (?) трябвало да се срамуват от случилото се, една пък направо не можела да спи от срам - пак заради българите. Но никой от тях изобщо не се срамуваше, че Младенов също е евреин, а атентатът може би бе предизвикан в някаква степен и от неговите фукни.

Обаче касапницата, организирана от циганите, е много по-страшна, защото върви тихомълком и е толкова гнусна, колкото не съм си представял, че може да бъде.

Добре, сега Станишев ще стане ли да се ерчи от парламентарната трибуна, да се прави на мъж или на нещо като мъж? Няма, разбира се, понеже идват избори. Ония животни от Добрич знаят и това - не си мислете, че това са някакви лумпени, нищо подобно, те вече са организирани типове, на които им внушават, че българите са идиоти, че за нищо не стават, че не могат да разделят сламата на две магарета. Те удрят все по-болезнено, посягат към все по-свещени неща. Онзи Тулум Киро е едно цвете в сравнение с тия - продаваше ви фалшификатите си, а тия направо ви казват, че всички сте фалшиви.

Случилото се в Добрич е епизод от поредицата проучвателни атентати - да видят докъде могат да стигнат под носа на българските овце. Е, стигнаха вече до орална любов с портрета на цар Борис Първи. Надявам се, че сте доволни.

Това не са случайни екзалтации на някакви животни - а последни приготовления преди Големия Взрив.

Сега ще ви кажа какъв ще бъде следващият им ход. Хората вече няма да издържат, ще посегнат на някакво животно и ще го произведат в циганския Родни Кинг. А още по-вероятно е и самите цигани да го сторят. И тогава политиците ще си отворят широките европейски усти, ще зейнат за свободи и права, а после ще се свият пак в ъгъла - дано да ги отмине бурята, а и позорът. Но няма да имат този късмет.

Играта отдавна вече не е толкова дребна, както ни се ще. Сметките са други и се правят от абсолютно анонимни лица. Такива като Цветелин Кънчев са само фасадата - ония се крият зад хора като него, те отдавна не им се виждат подходящи за целите им, на тях други неща им минават през главите, те друго искат и то е много повече, отколкото можете да си представите.

Мълчанието на политиците - като изключил Волен и Каракачанов, разбира се, е оглушително позорно. Обаче има нещо още по-позорно - това е поведението на кирякстефчовците, които, неизвестно защо, у нас наричат правозащитници. Къде е тоя Красимир Кънев, циганският адвокат, който още в събота вечер трябваше да обикаля всички телевизии? Но си мълчи като мишка - че какво толкова е станало, един от неговите любимци е сложил на члена си Борис Първи, важното е да тече далаверата с циганските права, с циганското присъединяване и всичко останало. Кога най-сетне по българските земи ще се появи неправителствена организация, която да се грижи за правата на българите? Нали министърката на правосъдието се препитаваше от "Прозрачност без граници" - защо си мълчи и тя, може нищо да не зависи от нея, но поне никой, все още, не й е отрязал езика. Ами онзи Безлов, който все изчислява колко се печели от проституцията - ами колко губи българският народ от това изнасилване?

Не разбирате ли, че няма връщане назад - тези животни вече са си направили сметките. Българите сега щели да организират отряди - но циганските вече съществуват. Идеите им отдавна  са приютени във Фейсбук, там ги проверяват, скоро ще си намерят и техния мангалски Ян Палах - ще убият някой кирливец и сетне ще припишат това на овчедушните българи.

Да не мислите, че случайно поругават портрета на Левски  - няма нищо случайно, та нали тъкмо Апостола беше казал, че ще прави република, в която всички народности ще живеят в равноправие. Съвсем до тях е портретът на Стамболов, обаче те не са посегнали към него.Те търсят символи, а това ни препраща към тревожни внушения. Но вие пак ще сте склонни да омаловажите случващото се, да го представите като летен дъждец - а не като буря, която е потъмнила вече българските хоризонти.

Знам всичките отговори на страхливците - на ония, които търпят всичко това. Знам какво се върти в мишите им глави: че това са нелепи мерзости. Но не са. Че ние сме си виновни, понеже не се грижим достатъчно за циганското племе. Вижте ги обаче как са облечени тия кретени: това не са дрипльовци, имат си и мобилни телефони, спокойно плащат и сметките им. И освен това знаят, че в България управляват пъзльовци.

"Атака" и ВМРО не трябва да правят шествия, а да барикадират входа на МС, да завардят Бойко и да му обяснят какво всъщност се случва. Той пък трябва да извади от гардероба коженото си палто, да сложи борсалиното, с което го запомнихме, докато беше главен секретар - и да тръгне към Добрич. И никак да не се съобразява с врещенията на станишевци. А Станишев нека да прати на президента Оланд една снимка, на която цигани извършват сексуални гаври с портрети на Наполеон или Юго - и тогава ще види какво ще направи френската му дружка.

Позорните снимки от Добрич трябва да се уголемят в гигантски размер - и да се поставят в парламента, да висят там, докато един ден не бъде поне укротен циганският гнет. Но няма да се случи - понеже това е една урочасана сграда, много фалш има в основите й, а и девизът, който я украсява, също е фалшив - че кога там е имало и незначителен повей на смислено съединение? Никога. Няма и да има.

Когато нямаш единение със собствените си ценности, всеки циганин може да се съвокуплява спокойно с тях - и да те мисли за боклук.

Всъщност това ни казват тия животни: че сме боклуци. Понеже знаят, че сякаш вече нищо не може да ни трогне или стресне, че изобщо не се интересуваме от миналото си, а пък от бъдещето си - още повече. С една дума - боклуци...

Е, пробата за овчедушие пак ще се окаже положителна. Поредният тест отново ще потвърди, че нормата ни за овчедушие е вече патологична.

Всеки момент се очаква някоя друга циганска банда да нахлуе в храма "Ал. Невски", да се барикадира там и да изтрещи антибългарския си рап концерт - а вие пак ще тръгнете да защитавате свободата на скотовете, както го направихте с "Пуси Райът".

Докато пишех тази дописка, стана ясно, че Шамара щял да говори пред Европейския парламент за погазените му права. Следващите ще са животните от Добрич.

Други публикации на автора можете да намерите в сайта www.kevorkkevorkian.com., както и в сайта vsyakanedelya.blitz.bg, който представя звездни моменти от легендарната програма "Всяка неделя".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай