ВМРО обяви водачите на листите си

Тръгват с лозунг „България над всичко!“

ВМРО обяви водачите на листите си | StandartNews.com

Вече са ясни водачите на листите на ВМРО. Красимир Каракачанов, Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов, Юлиан Ангелов, Александър Сиди са част от войводите, които ще водят партията на вота, а лозунгът, под който ще събират гласове, е „България над всичко!“.

Така лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна. Зам.-шефът и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София.

Шефът на предизборния им щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов пък  ще се бори в София област и 23-и  МИР в столицата. Евродепутатът Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. Депутатът Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора, а общинският съветник Карлос Контрера става водач в 24-и МИР в София.

Другите депутати, които също оглавяват листи са доц. Милен Михов, който традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов ще е във Враца, Мария Цветкова – Ямбол, Деан Станчев – Шумен, Йордан Йорданов – Добрич, а Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше депутат от гражданската квота на ВМРО, ще се води листите в Силистра и Хасково.

Във Видин и Монтана начело ще бъде Димитър Чукарски, в Кърджали - Делчо Янков, в Кюстендил Георги Петров, в Ловеч Бойко Пъдарски, в Пазарджик - Стефан Балабанов, в Перник - Султанка Петрова, в Пловдив - Владимир Кисьов, в Разград - Евгени Драганов, в Сливен - Христо Димитров и в Смолян - Александър Пецов.

„България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи  за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани“, уточняват от партията.

В осем листи за парламентарните избори на 4 април, издигнати от ВМРО, водачите са представители на гражданската квота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай