Паргов: Гласувах за сигурност, стабилност и промяна

Очаквам след тези избори да се сформира правителство, заяви лидерът на столичните социалисти

Паргов: Гласувах за сигурност, стабилност и промяна | StandartNews.com

Гласувах за сигурност и стабилност в държавата, която да гарантира промяната след 11 юли. Това каза председателят на БСП - София Калоян Паргов, след като упражни правото си на глас на предсрочните парламентарни избори.

„Призовавам хората да гласуват, тъй като това е тяхно изконно право. Негласувайки даваш правото на друг да избира бъдещето вместо теб“, допълни той.

Лидерът на столичните социалисти очаква след тези избори да се сформира правителство. „Трябва да се търси консенсус по най-важните теми в държавата – икономиката, здравеопазването и социалната политика. БСП има професионален екип и парламентарен опит и може да предложи решения за реализация на тези политики. БСП е готова да протегне ръка на всички партии, които искат тази промяна. Но тя трябва да се базира на експертност, на принципност и на консенсус, за да можем да подобрим живота и благосъстоянието на хората“, заяви той.

Относно избирателната активност лидерът на БСП - София коментира, че сезонът няма значение. „Важна е мотивацията. Виждам доста хора, които се стичат пред урните. Надявам се да гласуват над 50% от избирателите, имайки предвид средната активност на изборите в последно време“, сподели Калоян Паргов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай