Мангъров зарази АБВ с омраза

Румен Петков нарече Мутафчийски "гологлавото пингвинче"

Мангъров зарази АБВ с омраза | StandartNews.com

Скандалният доц. Атанас Мангъров, който винаги играе срещу щаба и мерките за овладяване на коронавируса, зарази с омразата си и партията, която го издига за депутат – АБВ. Доц. Мангъров имаше последователни действия през всички 11 месеца. А не като "гологлавото пингвинче", което тероризираше нацията, коментира лидерът на АБВ Румен Петков, визирайки шефа на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски. 

"COVID-19 има, но това ли е най-опасното заболяване? Колко души умряха по стълбите, колко не бяха приемани в болниците, починаха в домовете си от сърдечно-съдови заболявания", попита Петков в ефира на БНТ.

"Вероятно имат различия, така е в едно демократично обществото", коментира той изказването на Георги Първанов, който заяви, че не желае доц. Мангъров в листите на АБВ.

"Няма да бъда водач на листа, защото трябва да има мярка – хората искат генерална промяна", каза още той. Затова пък Мангъров води две листи – в София и във Варна.

Петков отговори и защо АБВ не се коалира с хорана на Мая Манолова. "Не бих се коалирал с Мая Манолова, която първо заяви, че няма да има политическо движение, а после направи такова", каза той. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай