Преглед на печата в Добрич

Преглед на печата в Добрич | StandartNews.com

Добрич. В броя си днес в. "Нова добруджанска трибуна" информира за предстоящия Рибен и миден фест в Каварна, който е в края на седмицата, като съобщава, че тази година изненадата за публиката на фестивала ще е вокалистът на групата "Хот Чоколет".

В броя си още ежедневникът проследява регистрацията на листи в Районната избирателна комисия за предстоящите извънредни парламентарни избори. Място на страниците днес намира и информация за броя на първокласниците, както и за огледа, направен от кмета Детелина Николова и началника на отдел "Образование"
в общината Нейчо Нейчев. Двамата са обходили наводнените през юни детски заведения и хуманитарна гимназия, за да проследят хода на ремонтите преди старта на учебната година.

На пазара днес е и седмичникът "Седмичен глас", който разработва темата за депресията след отпуск. Седмичникът е потърсил мнения по темата от психолози и работодатели. Още в броя си "Седмичен глас" представя и разговор с Беат Ронер - президент на младежката организация на Асоциацията на европейските региони за това, че изтичането на мозъци не е проблем само за страната ни, а за цяла Европа. И тук четем актуална политическа информация - за това кои оглавиха листити. Седмичникът се опитва да даде отговор и на въпроса кое накара 18- годишен да посегне на родителите си?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай