Преглед на печата в Добрич

Преглед на печата в Добрич | StandartNews.com

Добрич. Лятото е тема на поредния брой на седмичника "Седмичен глас". Вестникът пита какъв е избора - месец срам на плажа или 10 месеца пот във фитнеса, като се опитва да даде отговор чрез диетолог и фитнес инструктор на това какво е полезно и какво трябва да се прави, за да имаме хубава фигура.

Темата с водното бедствие също присъства в седмичника, като според управителя на "Бряст-Д" Иван Калинков, причината за бедствието е човешко невежество. Място на вътрешна страница намира и мнението на управителя на общинската фирма "Тролейбусен транспорт", който коментира спирането от движение на 1 юли на тролейбусите в града.

От първата си страница днес в. Нова добруджанска трибуна" съобщава с водещата тема, че при особено голям интерес е минал първият концерт на Джон Лоутън и Б.Т.Р., като допълва, че с него се поставя началото на поредица от изяви на откритата сцена в Албена на изтъкнати изпълнители, които курортът подаря на своите гости по повод 45-ия си рожден ден.

На вътрешна страница вестникът съобщава, че междинен мониторингов доклад по изпълнението на областната стратегия за социални услуги е отчел, че липсва грижа за деца без родители след 18-годишната им възраст. На спортните си страници ежедневникът съобщава, че волейболни национали ще тренират в Добрич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай