Дъщеря на съдийка загина при инцидент с АТВ

Дъщеря на съдийка загина при инцидент с АТВ | StandartNews.com

Нелеп инцидент отне живота на младо момиче от Сандански, а нейна приятелка е тежко ранена и с опасност за живота. Трагедията се разигра към 11,40 часа в петък във вилната зона над южния град. 19-годишната девойка излязла да покара АТВ в местността Попина лъка. Заедно с нея била и 20-годишна санданчанка. Двете се возели на машината, но изведнъж водачката загубила контрол над превозното средство и се стигнало до катастрофа. Вследствие на жестокия удар момичето, което шофирало АТВ-то, издъхнало на място. Спътницата му, която също е от Сандански, е пострадала сериозно и е с опасност за живота. Ранената девойка е закарана и настанена за лечение в МБАЛ "Свети Врач" - Сандански. Лекарите се борят, за да я спасят. По случая е образувано досъдебно производство. Полицаи са извършили оглед на местопроизшествието. Загиналото момиче е дъщеря на районна съдийка в Сандански.

Тежък инцидент с АТВ имаше и в Петрич. Момче пострада тежко, след като бе блъснато от АТВ в града на 11 юли. Транспортирано бе по спешност в столичната клиника „Пирогов". Четвъртокласникът бе ударен от машината към 20:00 часа на улица «Отец Паисий» в южния град. 54-годишният правоспособен водач Антон И. от Петрич управлявал АТВ, когато на улицата внезапно изскочило момчето и било пометено. Шофьорът оказал помощ на пострадалото хлапе, съдействал за транспортирането му в болница "Рокфелер" в града.

Млад мъж от Сандански пък загина след жестока катастрофа с чуждо АТВ край курортния град през януари тази година. Иван Стоянов приключил работа в автосервиза, където работи като тенекеджия. Поискал от свой приятел да изпробва ремонтираното му АТВ и да направи едни кръг. 28-годишният водач натиснал газта, но едната гума на превозното средство изхвърчала встрани. Мъжът загубил контрол над управлението и машината се забила челно в бетонен електрически стълб. В резултат на свирепия удар водачът изхвърчал на асфалта. Той веднага е транспортиран в МБАЛ "Свети Врач" в Сандански с тежка черепно - мозъчна травма и счупени прешлени. Травмите му са били несъвместими с живота и раненият мъж починал няколко часа по-късно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай