Волейболът чака 600 000 лв. от КТБ

Волейболът чака 600 000 лв. от КТБ | StandartNews.com

3 лева билет за дебюта на Гибона срещу Белгия

600 000 лв. чака федерацията по волейбол от КТБ, научи "Стандарт". Кризата с банката здраво обърка финансите на централата. Договорът от страна на волейбола е изпълняван стриктно и коректно. Ситуацията около КТБ обаче е сложна и не е изключено най-силният ни колективен спорт да загуби сумата. Вече стана ясно, че екипите на националния отбор за световното първенство през есента ще бъдат сменени. До момента логото на КТБ стоеше на фланелките, с които играят "трикольорите".

3 лв. пък ще струва билетът за контролите на държавния ни тим срещу Белгия. Двубоите са на 8 и 9 август от 18,00 ч в "Арена Ботевград". В тези мачове Пламен Константинов ще направи дебют като селекционер на отбора.

Разпределителят Георги Братоев ще продължи кариерата си в руската Суперлига "Нефтяник" (Оренбург), съобщи вицепрезидентът на клуба Олег Кашицин. "Всички волейболисти с изключение на Братоев вече тренират в Оренбург. Българинът ще се присъедини към нас веднага след края на световното в Полша. Главната ни задача през новия сезон е да запазим мястото си в Суперлигата", сподели Кашицин.

Общо трима българи пък ще играят под ръководството на Мартин Стоев в румънския "Томис". След Андрей Жеков и Венцислав Симеонов треньорът взе и попадалия в разширения състав на националния ни тим Станислав Петков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай