Владо Николов: "Левски" благодари на ЦСКА

Владо Николов: "Левски" благодари на ЦСКА | StandartNews.com

След вчерашната категорична победа на волейболния ЦСКА над вечния съперник "Левски" и огромната подкрепа, която оказаха феновете на "червените" към своя любим отбор, легендата на "Левски" Владимир Николов, изненадващо или не, показа своето уважение и поздрави агитката на "армейците", като ги определи като "най-волейболната публика на клубен отбор".

Българския национал също така благодари от името на "Левски" за уникалната атмосфера създадена от привържениците на ЦСКА.

Публикуваме цялото изявление на Владимир Николов без редакторска намеса.

Искам от името на волейболен клуб Левски София да благодаря на гостуващата агитка на ЦСКА за европейското и поведение снощи по време на мача в зала "Христо Ботев"! Това е най-волейболната публика на клубен отбор, която съм виждал у нас от години и поздравявам ЦСКА, че си я е отгледал! Надявам се един ден привържениците на Левски да застанат зад нас в труден момент, както тези на ЦСКА зад своя си отбор. Защото всичко, което правим в Левски е заради тях – в крайна сметка волейболът е за зрителите.

Разбрах за опасенията преди мача, говореше се за ексцесии, за провокации. Видя се обаче, че срещата премина в наистина европейска волейболна атмосфера. Всеки подкрепяше отбора си доколкото може и колкото е позволено. Беше прекрасна атмосфера, поне това усетих по телевизора далеч във Франция.

Благодаря и на полицията за перфектно свършената работа по охраната на дербито. Така се прави – присъстваш, но не се натрапваш. Респектираш, но не плашиш. И резултатът е налице – Левски и ЦСКА изиграха мач, който показа, че те може да са лицата на нормалността. И на терена, и на трибуните.

Волейболният отбор на ЦСКА отнесе "вечния" си съперник Левски в Суперлигата. Дерби в истинския смисъл на думата нямаше, след като "червените" разгромиха "сините" с 3:0 (25:16, 25:15, 25:13) в мач от 5-ия кръг, игран тази вечер в пълната зала "Христо Ботев" в столицата.

Мачът между ЦСКА и "Левски" премина изцяло под диктовката на "червените" състезатели, които разнищиха "сините" в мач от Суперлигата. Дерби в истинския смисъл на думата нямаше, след като "червените" разгромиха "сините" с 3:0 (25:16, 25:15, 25:13) в мач от 5-ия кръг, игран тази вечер в пълната зала "Христо Ботев" в столицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай