Владо Николов: Камило може да напусне

Владо Николов: Камило може да напусне | StandartNews.com

София. Вариантът Камило Плачи да напусне националния ни отбор по волейбол след края на сезона не е изключен. Това заяви мениджърът на представителния ни тим Владо Николов по TV7.

"Треньорът е треньор докато има резултати, така е навсякъде. Ако се представим добре на световното първенство няма да има причина за раздяла. Все пак Камило може да е водил разговори с клубни отбори. Ние сме професионалисти и живеем от волейбола, така че всеки може да търси най-доброто решение за себе си", каза Николов. Теодор Салпаров и Цветан Соколов прогнозираха, че ако не спечелим поне пет точки от предстоящите два мача със Сърбия от Световната лига ще се превърнем в "туристи". Цецо призна, че има вероятност да се раздели с "Тренто". "Имам още две години договор с италианския отбор. Ситуацията обаче там е малко проблемна в момента. След около десетина дни ще мога да кажа повече по този въпрос", обясни волейболният ни ас.

Сърбите вече са в София. "Трябва да покажем, че победите срещу Русия не са случайни. Ще ни бъде трудно в София, защото България ще иска да се реваншира след двете загуби от САЩ", каза капитанът Драган Станкович.
Билетите за двубоите с "плавите" вече са на привършване. Феновете разграбват пропуските за мачовете днес и утре в столичната зала "Арена Армеец". Срещите започват в 20,00 ч. и ще бъдат предавани по TV7.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай