Владо Николов - Мъж на годината

Владо Николов - Мъж на годината | StandartNews.com

Ученици на Ламбо му поднесоха приза "Легенда", спечелен от анкетата на Дарик радио

Владимир Николов, досегашният капитан на националния отбор по волейбол, стана "Мъж на годината 2015" в анкетата на Дарик радио.

Радосвет Радев, собственикът на медията, му връчи уникална сабя, върху която е гравирано името на победителя. Силното представяне на Владо на Евроволей 2015 му помогна да влезе в тройката и в анкетата "Спортист на годината". В "Лион" той кара последния състезателен сезон в кариерата си, а в същото време ръководи и "Левски Боол". Камен Донев зае второто място. На церемонията той беше представен от неговата колежка и близка приятелка Елена Бозова. Трети в надпреварата остана предприемачът Ивайло Пенчев, чиято компания е световен лидер в дизайна и производството на изкуствени катерачни стени.

На събитието бяха отличени със специални призове и успели българи в други категории.

С много емоция Силвия Лулчева, Башар Рахал, Иван Стаменов и Ненчо Илчев поднесоха наградата "Легенда" на своя учител - емблемата на българското кино и театър Стефан Данаилов.

За първи път тази година организаторите връчиха и приз за вдъхновение. Негов носител стана директорът на НДК Мирослав Боршош заради културната революция, която се случи в това пространство през последните 12 месеца.
За "най-елегантен мъж" бе обявен главният изпълнителен директор и председател на УС на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. Тазгодишният приз "Мис тв чар" отиде при Марина Цекова, репортер и водещ на "Новините" на Нова. "Иноватор на годината" стана директорът на "Телерик Академия" Бойко Яръмов. Специалната награда на екипа на "Дарик" беше отредена за художника Андрей Даниел.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай