"Владимир Николов" стяга волейболен празник в неделя

"Владимир Николов" стяга волейболен празник в неделя   | StandartNews.com

Волейболното училище "Владимир Николов" стяга истински волейболен празник в неделя. Коледното тържество на школото започва от 12,00 и ще продължи до 17,00 часа в столичната зала "Христо Ботев".

На събитието ще бъдат представени резултатите от дейността на училището до момента и ще бъдат обявени планираните дейности и програма на ВУ „Владо Николов" за 2016 г.

В рамките на празника ще бъде организиран и демонстративен волейболен мач между ВИП отбор, съставен от известни личности и представители на медиите, воден от Сашо Йовков, срещу отбор, воден от Владо Николов, с участието на момчета и мъже от училището. Записванията за демонстративния мач ще бъдат организирани на място в залата от 12:00 до 14:00 часа.

"През 2016 г. волейболното училище се присъединява към инициативата на Нестле България Живей Активно!, която в продължение на 11 поредни години популяризира балансираното хранене и активния начин на живот за хора от всички възрасти в цялата страна. Ще имате възможност да наблюдавате демонстративна едночасова тренировка, която ще проведа с момчета и момичета от училището, както и да се запознаете с първите дейности под мотото "Живей Активно!". В тях ще вземат участие поканените деца и родители, както и редица състезатели от Българския Национален отбор по волейбол", обясни самият Николов.

ПРОГРАМА:
12:00 Начало на Коледен волейболен празник.
12:10-13:00 Демонстративна тренировка с награди за момчета и момичета на възраст между 5 и 7 години.
13:00-14:00 Демонстративен мач на сборни отбори на ВУ "Владимир Николов" (Записване в залата до 12:30 часа).
14:00-15:00 Тренировка с деца от волейболното училище на възраст между 10 и
12 години.
15:00-16:00 Демонстративен мач на сборен отбор от юноши и мъже от
ВУ "Владимир Николов" срещу ВИП-отбор, с участие на представители на медиите (Записване в залата до 14 часа).
16:00-17:00 Награждаване на всички ученици от ВУ "Владимир Николов".

"За мен ще бъде удоволствие да Ви посрещна тази неделя (27 декември) от 12:00 часа в зала „Христо Ботев" и да се насладим на Коледния празник на волейбола заедно с нашите семейства, приятели и ученици", добави още Владо Николов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай