Сряда,

Цветан Соколов се присъедини към националите във Варна

От: Администратор -
1136
Цветан Соколов се присъедини към националите във Варна
A
A
A

Цветан Соколов се присъедини към националния отбор по волейбол, който се подготвя във Варна за последните си срещи от Група С на втора дивизия в Световната лига срещу Аржентина. Диагоналът продължава да се лекува от контузията на оперираното рамо на атакуващата дясна ръка.

Първият етап от възстановяването на Соколов в Италия премина успешно, а световноизвестният проф. Порчелини, който извърши интервенцията заяви, че до момента нещата се развиват повече от добре. Втората част от оздравителния процес ще премине във Варна, като всеки ден състезателят ще прави специални раздвижващи упражнения в басейн под наблюдението на лекарския щаб в нашия тим. Припомняме, че заради сериозната травма в рамото играчът ще пропусне всички състезания с националната фланелка през този сезон, включително и Европейското първенство, на което сме домакини през октомври. Очаква се Соколов да се завърне на игралното поле в началото на следващата година.
Двубоите на България срещу Аржентина от Група С на Световната лига са на 4 и 5 юли в обновената зала „Конгресна" във Варна.


Всички новини от категория Коментар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com