Плачи: Играхме лошо, но това е реалността

Плачи: Играхме лошо, но това е реалността | StandartNews.com

Нови Сад. Селекционерът на националния ни волейболен отбор Камило Плачи призна след загубата с 0:3 от Сърбия превъзходството на съперника. Нашите записаха осмо поражение от 9 мача в Световната лига.

"Ако гледаме не само този мач, но като цяло, това е реалността и тя не ме удовлетворява. Сръбският тим игра добре, а ние - лошо. Не много лошо, но достатъчно да загубим мача. Добрата сръбска атака направи разликата, която изведе съперника до победата", заяви Плачи в Нови Сад. Днес от 21,00 часа е вторият ни мач с "плавите" в зала "Чаир" в Ниш.

Емилия Николова получи престижно признание от европейската волейболна конфедерация. Националката ни бе удостоена с наградата "Дебютант на годината" в Шампионската лига на бляскава церемония, част от ежегодната Европейска волейболна гала във Виена. През изминалия сезон Еми взе участие в Лигата за първи път в своята кариера и бе титуляр за италианския "Просеко Док-Имоко" (Конеляно), реализирайки 137 т. в седем срещи. Българката застана на сцената във Виена до легендите Николай Карполь и Никола Гърбич.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай