Найден не иска пак да е помощник

Найден не иска пак да е помощник | StandartNews.com

Найден Найденов не иска отново да е помощник в националния отбор. Това заяви самият той след загубата с 1:3 (-22, -23, 22, -20) от Русия в Световната лига. Ако федерацията назначи Пламен Константинов или някой друг за селекционер, Найденов няма да е част от неговия екип. "Досега не са водени разговори с мен. Аз искам поста и ще си подам кандидатурата. Мисля, че вече доказах качествата си и имам сили да се справя", обясни Найден.

Въпреки 10-ата загуба на националите в турнира този сезон той го похвали: "Искам да поздравя момчетата. Те играха в такъв състав за първи път, имаше трима дебютанти и въпреки това се представиха на много добро ниво. Браво на тях. Показахме зъби срещу един от най-силните отбори в света".

Капитанът на националите Цветан Соколов пък официално е играч на турския "Халкбанк". Новината потвърди президентът на "Тренто" Диего Мосна. В Италия се завърна Радостин Стойчев, а скоро това трябва да направи и Матей Казийски. Миналия сезон двамата станаха шампиони на Турция с "Халкбанк".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай