България започна битката за трето място на Евроволей (НА ЖИВО)

България започна битката за трето място на Евроволей (НА ЖИВО) | StandartNews.com

Срещата се предава на живо по БНТ

Волейболистите от националния отбор на България, които снощи изиграха великолепен мач срещу най-добрия отбор в света в момента и победител в Световната лига през 2015 година - Франция, влизат в битка за малкия финал на Евроволей 2015. Владимир Николов и компания ще трябва да се преборят за победа и да зарадват още един път 13 000 български зрители в зала "Арена Армеец".

Възпитаниците на Пламен Константинов имат нелеката задача да се сборят за бронзовите медали с тима на Италия, който преди няколко седмици извоюва по категоричен начин виза за участие на Олимпиадата в Рио 2016 с много убедителна игра.

Българските волейболисти обаче напълно заслужават да стигнат до бронзовите медали и за да зарадват своя капитан Владимир Николов, за който това вероятно ще е последното първенство на Европа.

Ето и стартовите състави:

БЪЛГАРИЯ: Георги Братоев, Владимир Николов, Николай Пенчев, Тодор Алексиев, Теодор Тодоров, Виктор Йосифов, Владислав Иванов-либеро

Резерви: Андрей Жеков, Любомир Агонцев, Николай Учиков, Мирослав Градинаров, Станислав Петков, Теодор Салпаров-либеро, Николай Николов

Старши-треньор: Пламен Константинов

ИТАЛИЯ: Симоне Джанели, Иван Зайцев, Филипо Ланца, Османи Хуанторена, Симоне Бути, Матео Пиано - Масими Колачи-либеро

Резерви: Даниле Стиле, Лука Ветори, Якопо Масару, Олег Антонов, Джулио Сами, Симоне Анцани, Салваторе Росини

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай