Парадайс Блу в Албена става част от Маритим

Първият в Източна Европа хотел от немската верига ще бъде открит във ваканционното селище

Парадайс Блу в Албена става част от Маритим | StandartNews.com
Първият в Източна Европа хотел от немската верига ще бъде открит във ваканционното селище 5-звездното бижу на най-красивия ни курорт се присъединява към престижния бранд

На 9 юли в Албена ще бъде официалното откриване на първия в Източна Европа хотел, част от престижната немска верига Маритим – “Парадайс Блу“. За тържественото събитие в комплекса ще пристигне д-р Моника Гоммола – собственик и председател на надзорния съвет на веригата, Петър Венел – главен изпълнителен директор. Поканени на събитието са й министърът на туризма Николина Ангелкова, Красимир Гергов – председател на управителния съвет на Националния борд по туризъм, както и представители на туристически компании и партньори.
На 9 и 10 юли представителите на веригата Маритим ще имат възможност да разгледат Албена и „Бялата Лагуна“, както и Ботаническата градина в Балчик и голф игрището „Тракийски скали“ и да се срещнат с ръководството на комплекса, за да обсъдят бъдещи партньорства.
За самото откриване се подготвят много изненади, сред които кулминация ще бъде изпълнението на звездата от „Гласът на Германия“ BB Thomaz, чието участие в културния календар е на 6 юли, изпълнения на контрабас и пиано и много други.
За Албена е чест и гордост, че хотел Парадайс Блу отговаря на високите стандарти за обслужване и хотелско настаняване, станали емблематични за веригата Маритим.
Хотел „Парадайс Блу“ е едното 5-звездно бижу на ваканционно селище Албена. Тази година той отвори врати още на 12 април, когато групи немски тенисисти бяха първите му гости и останаха повече от очаровани от престоя си в хотела и в Европейския курорт на спорта Албена. Хотелът разполага с проектирани като комбинация от пространство и стил, 238 двойни стаи и апартаменти, които създават нестихващо усещане за перфектна ваканция. А-ла-карт и бюфет ресторантите предлагат изтънчени ястия, приготвени от екологично чисти продукти. А в баровете и нощния клуб на хотела може да се насладите на релаксираща атмосфера и пълноценни вечери. Елегантният почерк на парижкото студио Borella Art design е избрало концепцията "Flying away" с мотива да избягаш и забравиш, но да срещнеш и почувстваш себе си в свят на хармония, чистота и прозрачност. Балансираните пространства и вложени естествени материали са постигнати с партньорството ни със световноизвестни лидери като Porcelanosa, Italgranit, Kettal, Collnet, Roche Bobois. Хотелът разполага с модерен SPA & Wellness център с вътрешен басейн и фитнес зала, открит басейн, детски басейн с водни атракции, частен плаж, основен ресторант, a-la-carte ресторант, лоби бар, бистро, VIP Lounge, нощен клуб, мултифункционални конферентни зали, бизнес център, детски клуб и анимационна сцена.
Хотелът е носител на сертификата за устойчиво развитие в туризма TraveLife, както и на награда от HolidayCheck – най-популярният сред немските гости сайт за оценка на качеството на предлаганите услуги. Той е и сред топ хотелите в България според класацията TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2019, която се прави на база отзивите на гостите в сайтовете TripAdvisor, HolidayCheck, Booking.com, Facebook и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай