Йотова: Не може да има само печалби, без социални права

Йотова: Не може да има само печалби, без социални права | StandartNews.com

София. Преди повече от 128 години хората излязоха на протест, защото казаха стига. Не може да има само печалби, без социални права. Не може да има развитие, без да се грижим за човека. Дали тези хора са предполагали, че почти век и половина по-късно отново тези въпроси ще са толкова актуални, че отново ще искаме нормално работно време, отново ще искаме работа за нас, за децата ни, отново ще искаме достойни старини за родителите ни. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на КБ Илияна Йотова пред събралите се около 20 000 членове и симпатизанти на БСП на традиционния митинг на левицата по случай първи май, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Йотова подчерта, че 10 години Европа се управлява от десните, че 10 години има криза, но тази цена се е платила не от тези, които са я предизвикали. „Тази цена се плаща от всички нас", посочи още тя и допълни, че управлението на ГЕРБ в България е най- яркият пример за тази политика.

„Само след няколко дни ще трябва да направим нещо много важно. Не само заради бъдеща Европа, която ще се управлява от социалистите, а за да дадем стабилност на правителството в името на хората на България. Ще имаме победа, сигурна съм и то голяма победа. Напред другари!", заключи Илияна Йотова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай