Випове събраха 100 хиляди в нощ на ангелите

Бизнес дамите от Лайънс клуб „София-Витоша“ организираха благотворителна гала

Випове събраха 100 хиляди в нощ на ангелите | StandartNews.com

Елена Кристиано се пребори за уникална камея – едно от даренията от колекциите SSG, предоставени от диамантената кралица Мирела Ненчова, която на свой ред наддава за различни лотове

Бизнес дамите от Лайънс клуб „София-Витоша“ за пореден път доказаха, че са факири на  благотворителни акции с респектиращ финал и сбор. Тяхната кауза обедини приятели, благодетели, дарители и съмишленици за събитие в Рейнбоу плаза под мотото „Нощта на ангелите“, на което от куверти, дарения и търг бяха събрани над 105 000 лева, които ще бъдат предназначени за нуждите на професионалния център “Надежда” на „Светът на Мария“, за интеграция и професионално обучение на младежи с физически и интелектуални увреждания в „Луи Брайл“, за  белодробната болница „Света София“.

Гергана и Пламен Ташкови с поредната картина, спечелена от тях срещу сериозна сума на аукцион 

Президентът на клуба Искра Орешарова и миналогодишният му председател Анелия Петкова споделиха успехите през 2020-та: закупуване на апаратура за четири градски болници, осигуряване на сума за арфа в Музикалното училище „Любомир Пипков“, подкрепа на проекта „България срещу диабета“.

Водеща бе журналистката Евелина Пaвлова, а търгът дирижира бизнесдамата Мая Косева. Наддаването за икони, картини, пластики, бижута, вина, пури предизвика спортсменски страсти. Сред най-активните по традиция беше Илияна Алипиева, която представя световноизвестни модни брандове у нас - тя попълни личната си сбирка с платна и пластики.

В шоуто блеснаха Васил Петров, Владо Димов и оперната дива Гергана Николаева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай