ДПС ще работи за младите в Европа

ДПС ще работи за младите в Европа | StandartNews.com

Севлиево. "ДПС участва успешно в управлението на страната. Доказала е, че следва националните приоритети и затова на тези избори се бори за доверието на всички български граждани", обърна се към активистите на ДПС лидерът на партията Лютви Местан в Севлиево.

И отбеляза, че в евролистата са включени само "доказани професионалисти, които ще работят за благоденствието и просперитета на България". "Силното присъствие на ДПС в ЕП ще гарантира повече възможности и равни европейски права за всички български граждани", заяви пред множеството водачът на евролистата на ДПС Филиз Хюсменова.

И допълни, че свое силно представителство трябва да имат обаче и младите хора. Точно на 4-а позиция в листата на ДПС е младежкият лидер на формацията Илхан Кючюк. "От ЕС през следващите 7 г. ще има много програми за младите хора. Ще има много възможности, ще има нови хоризонти. Младите хора трябва да имат своя глас за ЕП", заяви още Хюсменова. "С ДПС младите получават не утопия, а реалност, достойно настояще, за което трябва да се борим всеки ден", каза в речта си Кючюк. Любопитна подробност е, че той е родом точно от Севлиево. Само за 24 часа централният лъч на ДПС за евроизборите се срещна със симпатизанти и активисти на Движението в Севлиево, Габрово, Ловеч, Плевен и Бяла Слатина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай