Дончев: Ако бяхме на власт, сега АМ „Хемус" щеше да се строи

Дончев: Ако бяхме на власт, сега АМ „Хемус" щеше да се строи | StandartNews.com

Кубрат. "Ако бяхме на власт, сега АМ „Хемус" щеше вече да се строи", заяви при посещението си в град Кубрат водачът на листата на ГЕРБ за предстоящите евроизбори Томислав Дончев. Той сподели мнението на жителите на Кубрат, че селското стопанство трябва да бъде приоритет за страната ни, като според Дончев останалите нерешени проблеми в отрасъла са унищожените системи за напояване и несъстоялата се комасация на земеделските земи.По думите му тезата, че „всички политици са маскари" не е случайно лансирана, а съвсем целенасочено налагана от тези, които обикновено купуват гласове.

„Единственият начин да бъде победено и свалено ширещото се в страната ни задкулисие е да упражните правото си на глас", призова жителите на Кубрат кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев. Призив да гласуват доверие на  ГЕРБ отправи и другият кандидат за евродепутат от партията, който присъства днес в града- Асим Адемов.

„Това ще означава доверие за компетентността и експертизата", допълни Адемов.

През деня Дончев посети с. Беловец, община Кубрат, където заедно с Асим Адемов разговаряха с жителите в клуба на партията. Пред събралите се симпатизанти и членове на ГЕРБ Дончев посочи, че намалението на броя на наетите социално-слаби, ангажирани по програми за заетост, е заради закъснението в стартирането на мерките по новия програмен период.

„Ако оперативните програми и в частност ОП „Развитие на човешките ресурси" бяха стартирали навреме, това нямаше да се случи", обясни Томислав Дончев. „За разлика от останалите, ние градим и това е видимо във всички общини", посочи още Дончев. По думите на Асим Адемов хората трябва да преодолеят своите страхове и да подкрепят ГЕРБ. „Направете го, както вече веднъж се случи, избирайки настоящия кмет на селото Нурджихан Юзеирова от ГЕРБ", призова Адемов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай