Александър Симов: Ние сме по-силни от всякаква полицейска партия

Александър Симов: Ние сме по-силни от всякаква полицейска партия | StandartNews.com

София. Има хора събрани, както винаги от идеи, а не от интриги, от общ поглед за света, а не от изкривена реалност. В това е нашата сила - ние имаме план за промяна на света, за промяна на България. Това заяви кандидатът за член на ЕП от листата на КБ Александър Симов, цитиран от пресцентъра на БСП. По думите му, колкото и един кандидат-диктатор да обяснява, че има страх в БСП, събралото се множество показва, че това не е вярно.

"Ние сме по-силни от всякаква полицейска партия и всякакви временни герои и всякакви кандидати за кратка медийна слава. Ние може да бъдем левицата, която вие заслужавате. Убеден съм също така, че можем да спечелим", категоричен бе Симов. Той припомни думите на Пеньо Пенев, "Банките в Ню Йорк, Лондон, Париж, нямат такава висока цена, защото човешкият труд винаги е по-ценен от капитала". По думите му най-голямата грешка на десницата е, че е избрала именно банките пред хората. Симов подчерта, че трябва да се върне европейската мечта, която е карала всички да искат да бъдат част от ЕС, а не отчаяната и властна Европа, в която всички са напрегнати.

Вероника Делибалтова: Искам младите хора да останем в България

Политиката на нашата страна се промени и аз искам младите хора да живеем, да работим и да оставаме тук, в България. Който не гласува на тези избори, не трябва да се сърди след това. С нашия глас ние определяме кой да управлява и каква политика да има страната ни и Европа, каза от своя страна председателят на Младежкото обединение на БСП Вероника Делибалтова.

"Аз подавам ръка на всеки млад човек в България, защото заедно сме по-силни и правим повече. Нека направим нашата кампания битка в полза на кампанията на ПЕС и БСП", обясни тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай