Неделя,

Зори с първи думи след "Ергенът". Какво каза за Виктор

От: Агенция Стандарт -
1789
Зори с първи думи след "Ергенът". Какво каза за Виктор
A
A
A

Зорница Господинова сподели в „Преди обед“ впечатленията си от романтичното риалити „Ергенът“.

„Виктор бе толкова галантен с нас, като принц от приказките. С костюм, елегантен, красив, с идеални маниери. Наистина бях влюбена в него, няма сценарий“ – сподели 32-годишната бизнес дама от Велико Търново.

Тя не е очаквала да напусне толкова рано шоуто.

„Може би още едно-две момичета трябваше да напуснат къщата, преди да се замисля, че идва моментът за мен. Не знам защо не получих роза, питайте Виктор за това. Аз наистина очаквах да срещна любовта. В САЩ вече има 10 семейства, създадени след това предаване. Разбира се, там риалитито има над 25 сезона“ – допълни Зори, която все пак е щастлива от опита, който е натрупала в предаването.

Нейният артистичен псевдоним Zori G идва от Gorgeous, Glamorous, The Great (Прекрасна, Бляскава, Велика).

В последните минути от своя престой в „Ергенът“ Зори говори за пошлостта.

„Видях, че на Виктор му харесват тези целувки и свалянето на бельото. Това ме отблъсна. В предаването два пъти го извеждах от неприятни ситуации и скандали, защото исках да се чувства добре. На него му е трудно, защото снимките продължават много часове“ – поясни Зори.

Тя е изненадана, че след първия епизод е имало толкова много хейт за всички момичета и нито една дама не е била одобрена от публиката.

„В ресторанти, нощни клубове и молове ме разпознават. Дечица и тийнейджъри искат да се снимаме. Всички са възпитани и мили“ – сподели Зори Джи.

Тя има своя модна марка, като същевременно е и воден спасител, капитан на кораб и знае пет езика. Често се гмурка на Малдивите, Доминикана и Занзибар.

„Тези дейности се допълват, не може да се тъпче на едно място“ – отговори Зори на въпроса защо са й всички тези дипломи. Една от тях, за търговия с криптовалути, тя подари на Виктор при влизането си в риалитито.

Зори е живяла на много места, включително и в Сингапур, като не знае защо досега не е срещнала любовта.

„Знам, че моят мъж ще ме намери и ще ме разпознае“ – каза на финала Зори, която не се притеснява да води менторска програма „За богатство, щастие и любов“, въпреки че все още не е открила личното щастие. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com