Вижте как ватман се готви да става кмет

Пeтeр Вирт се занимава с бодибилдинг от 36 години, но не само за да извайва тялото си, а и за да използва мускулите си в действие

Вижте как ватман се готви да става кмет | StandartNews.com

Ватман-културист на 57 години стана атракцията на германския мегаполис Франкфурт. Усмихнат, добре сложен с тъмни очила той не просто вози хората, но и има кауза. Известен е като „трамвайния бос” (Bahnbabo), предаде бТВ.

Ватманът планира да се кандидатира за кмет на Франкфурт през 2024 година.

Пeтeр Вирт се занимава с бодибилдинг от 36 години, но не само за да извайва тялото си, а и за да използва мускулите си в действие.

Той често излиза от ватманската кабина, за да помогне на хората с тежки чанти и багаж, дори просто се разхожда в трамвая, за да поговори с пътниците.

„Можеш да си пример навсякъде във всяка една ситуация”, споделя ватманът за страстта си да забавлява младите, като в същото време ги възпитава.

Петър споделя, че понякога отива при пътници, които са си качили краката на седалките и ако не върши работа обикновената забележка, той сяда и се разтяга, вдигайки краката си на високо с думите „Крака на седалката, това не е готино”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай