Петък,

Валери Божинов изчерви мрежата. Пикантерии за Алисия

От: СТАНДАРТ -
3074
Валери Божинов изчерви мрежата. Пикантерии за Алисия
A
A
A

Валери Божинов изчерви мрежата с крайно откровено интервю, в което обяви и пикантни подробности за майката на сина си Алисия.

Той даде поредното си култово интервю, този път пред Youtube канала на Алпер Чочев, пише БРИЦ.

В него футболната звезда разказа много интересни подробности от кариерата си. За преместването на семейството му в Малта, първите стъпки в големия футбол, дебюта в Серия "А" едва на 15-годишна възраст, любовта към Лече, отказа да премине в Барселона, тежките контузии и много други.

Не бе пропусната и темата с личния му живот. Валери разказа историята за връзката си с певицата Алисия и участието му в клипа на песента „Карамел“. Божинов призна, че лично е звъннал на Коко Динев с молба да го запознае с жената, която по-късно стана майка на сина му - Валери-младши.

"В Италия си бях пуснал българска телевизия и слушах поп-фолк. Виждам Алисия и звъня на Коко Динев. Викам му "бате Коко, трябва да ни запознаеш". Той ми каза като се прибера в България да му кажа - два-три дни по-рано. Тя обаче си имаше приятел и срещата беше малко конфиденциална", разказа Валери.

В началото на клипа Божинов заявява намерението си да стане актьор и да участва в сериозни филми, ако му се открие подобна възможност. Двамата с водещия дори разиграват кратка сцена, в която Валери играе ролята на Божи маг по телевизия Божa ТВ.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com