Тя предложи на Путин да се ожени за нея

Юлия Шилова отдавна се възхищава на Путин и е готова да бъде първа дама

Тя предложи на Путин да се ожени за нея | StandartNews.com

Актрисата от детския театър в град Иваново Юлия Шилова, която предложи на президента Владимир Путин да се ожени за нея, заяви пред РИА Новости, че отдавна се му се възхищава и може да успее да се справи със задачите на първа дама.

Путин бе на работно посещение в Иваново в петък. Докато държавният глава разговаряше с гражданите, момиче от тълпата го помоли да се ожени за нея. По-късно, на среща с представители на обществеността, президентът отбеляза, че момичето, което му направи предложение, сега ще бъде известно в цялата страна.

Жителката на Иваново разкри по-късно пред РИА Новости, че се казва Юлия Шилова, тя работи като актриса в детски театър, тя е на 28 години и не е омъжена. "Все още не съм намерила подходящ мъж, когото бих искал да видя като мой годеник", каза тя.

"Харесва ми начина, по който управлява страната. Той е много волеви, целенасочен, силен. Обикновено гледам всички пресконференции, които дава. Отдавна съм възхитена, колко компетентно решава проблемите, колко уверен е с международните си партньори по време на преговори “, обяснява Джулия отношението си към президента.

В деня на посещението на Путин в „града на булките“ момичето успя да връчи свои снимки си чрез протоколната служба и след това да разговаря лично с него. "Мислех, че може би той ще дойде просто при хората, които ще го чакат. За всеки случай, аз заснех моите снимки и така се случи, че ги предадох през неговата протоколна служба. Казаха ми, че ще ме прехвърлят към отдела за връзки с обществеността. Може би той ще ме потърси по телефона", надява се Юлия.

Момичето сподели, че изпитвала радост и вълнение, когато Путин, който спря да разговаря с жителите на Иваново, и обърна внимание. "Хората помислиха, че го омагьосвам. Казах му:" Владимир Владимирович, ожени се за мен, остави ме да се оженя за теб! "Той отговори:" Интересно предложение, как се казваш? ", Казах: "Юлия", и по-нататък разговорът ни, за съжаление, не продължи “, каза момичето.

Юлия добавя, че е имала шанс и се е възползвала. "Мисля, че бих могла да бъда съпруга на президента. Може би звучи арогантно много, но ми се струва, че да", каза момичето. "Засега трябва да види тези снимки", убедена е тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай