Трагедия след Ковид в семейството на Дивна

Видях от първо лице наистина колко е сериозно цялото нещо, казва певицата

Трагедия след Ковид в семейството на Дивна | StandartNews.com

Младата певица Дивна напомни, че коронавирусът все още върлува с пълна сила и опасността не е намаляла. Изпълнителката разкри, че дори и тя да е успяла да се опази от Ковид, е изпитала ужаса на заразата, след като вирусът е отнел неин близък човек.

"Аз не се разболях, но в семейството ми имаме загуба от коронавирус. Много болна тема ми е, защото видях от първо лице наистина колко е сериозно цялото нещо. За съжаление фактът, че не може да се предрече кой как ще го изкара, е най-страшен. Затова и продължавам много да се пазя и да спазвам всички мерики", разказа певицата в ефира на Нова. 

Наскоро Дивна представи най-новия си сингъл "Напред". Изпълнителката сподели, че песента е станала любима на феновете й и затова е решила да направи онлайн конкурс в социалните мрежи за най-добър кавър на парчето. Почитатетелите й ще се борят за голямата награда - професионално записан кавър на "Напред" заедно със самата нея, който ще бъде излъчен в родния ефир. Победителят ще бъде избран от феновете на певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай