Петък,

Светослав Аргиров: Ако нападнат България, ставам доброволец

От: Агенция Стандарт -
1892
Светослав Аргиров: Ако нападнат България, ставам доброволец
A
A
A

Утре точно в 12:30 ч. по bTV ще се състои благотворителният концерт под мотото "Мир, любов, съпричастност" в подкрепа на пострадалите в Украйна. Звездите на България ще пеят за децата на Украйна, а братя Аргирови също ще бъдат част от това събитие. Ето какво споделиха двамата в студиото на COOLt.

"Приехме, защото човек не може да остане равнодушен на това, което става. Човек трябва да е състрадателен. Каузата много си заслужава и ние изобщо не се замислихме", каза Благовест Аргиров.

"В момента е време разделно и ние трябва да решим къде сме и с кого сме – с цивилизования свят или на страната на други хора", допълни го Светослав Аргиров.

"Вярваме, че няма да се стигне до по-тежки развръзки", каза Благовест.

"Аз вярвам, че трябва да има мир и вярвам, че мирът ще победи. Не вярвам, че Русия е Путин", каза Светослав.

"Много е важно светът да бъде единен срещу агресията", каза Благовест Аргиров.

"Хора като Путин разбират само от сила, така излиза. Всички трябва да бъдем решителни и да кажем: Не на войната! И "да" на мира", допълни го Светослав.

"Ако някой нападне България, аз мисля че ще постъпя като украинците - ставам доброволец без да се замисля", каза Светослав.

"На сцената на благотворителния концерт "Мир, любов, съпричастност" ще представим най-новата си песен с дует "Мания". Ще изпеем и някои от най-популярните си песни", каза Благовест.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com