Скарлет Йохансон отново е Черната вдовица

Първият вълнуващ трейлър на филма за Наташа Романоф разкрива красива и разтърсваща история

Скарлет Йохансон отново е Черната вдовица | StandartNews.com

След 15 години трепетно очакване на 1 май 2020-а един от най-обичаните герои на Марвел – Черната вдовица, най-накрая ще получи своя самостоятелен филм. Скарлет Йохансон се завръща като емблематичната едноименна героиня, за да разкаже драматичната и емоционална история на Наташа Романоф и нейния път от опасен наемен убиец на КГБ, през агент на ЩИТ, до лидер на сломените Отмъстители и в крайна сметка до саможертвата ѝ в името на спасението на половината от живите същества във Вселената, унищожени от Танос.

Действието на "Черната вдовица" се развива малко след събитията от "Първият отмъстител: Войната на героите", когато Отмъстителите са разединени, а някои от тях са в немилост, включително и Романоф. Докато бяга от закона, Наташа, която може би за първи път в живота си е оставена да действа свободно и сама да взима решения за съдбата си, трябва да се изправи срещу демоните от мрачното си минало.  

Първият впечатляващ трейлър на следващия хит на Марвел предлага всичко, което феновете на киновселената очакват – визуално пиршество, екшън и драма, напрежение и мистерия, както и една красива и разтърсваща история, загатваща за филм с огромно сърце, точно като главната му героиня. Срещаме се с най-различни хора от миналото на Наташа, сред които са руският еквивалент на Капитан Америка - Червеният пазител (Дейвид Харбър) и Йелена Белова (Флорънс Пю), която също е опитна Черна вдовица и е като нейна родна сестра. Какво точно свързва тези герои, кой е враг и кой – приятел, ще разберем този май, когато Черната вдовица нахлуе в кината.

За да се завърне за емблематичната си роля, Скарлет Йохансон държи самостоятелният филм да е нещо наистина впечатляващо: „Не исках да е поредната история за раждането на герой. Исках да е нещо истинско, което се връзва с героинята – бях доволна от случилото се в „Отмъстителите: Краят“. За да направим този филм, трябваше да има истинска причина. Надявам се да е едновременно експлозивен и динамичен, с всички страхотни елементи на жанра, но и да разглежда теми като съмнение, срам, съжаление…“

Режисьор на "Черната вдовица" е Кейт Шортланд (Lore, Berlin Syndrome), по сценарий на Джак Шейфър (Мошенички от класа) и Нед Бенсън (The Disappearance of Eleanor Rigby). Продуцент е Кевин Файги. В ролите освен Скарлет Йохансон, Флорънс Пю и Дейвид Харбър, влизат Рейчъл Вайс, Рей Уинстън, Мишел Лий, О. Т. Фегбенле, Уилям Хърт и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай