Скандал! Андреа поведе война срещу наша телевизия

Коя е причината за изострянето хна отношенията

Скандал! Андреа поведе война срещу наша телевизия | StandartNews.com

Още една разправия, свързана с българската и чуждата музика, е налице.

Най-успешната блондинка на попфолка Андреа обърна гръб на телевизията, след като получила отказ от "Дъ войс" за ротация на новия й поп сингъл, пише България Днес.

Андреа категорично застана срещу нашата телевизия и заяви, че от музикалния канал пренебрегват българските проекти. Хитовата певица изрази възмущението си от ръководството на медията пред последователите си в социалните мрежи и обясни какво се е случило.

"Днес разбрах, че песента ми, създадена с международни композитори и клип на световно ниво - "Мис ми уен айм гоун", не е на нивото на тв "Дъ войс"! Осъзнах, че няма да се променим като държава! Жалко! После не се чудете защо сме така и защо нашата музика не може да пробие навън! Защото си затваряме очите!", написа певицата.

Попфолк звездата, която отдавна се е доказала в международните си проекти като изпълнител, работещ и в поп музиката, сподели, че новият й сингъл, реализиран под шапката на "Глобал Рекърдс", не е одобрен за ротация в родния ефир.

 От "Дъ войс" ми съобщиха, че работят с "Глобъл Рекърдс", но изведнъж вкусът им рязко се промени, когато става дума за българи! Все още даващи всичките си средства, за да може България да се развива музикално!

Чака се позицията на тв канала Дъ войс, но такава още не е изявявана.

Чалгарката не е единствената, която недоволства, че по музикалните радиа и телевизии не се пускат достатъчно често българки изпълнители. Голяма част от останалите й колеги са на същото мнение, като най-краен в това отношение е легендата Васил Найденов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
kippin
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи