Силва Дончева: Ковид 19 е активен до октомври

Изчистете страха от мислите, казва астроложката

Силва Дончева: Ковид 19 е активен до октомври | StandartNews.com

„Влизаме в епоха, когато има стегнатост, когато има ред и дисциплина, а контролът се осъществява от технологии”,  заяви в Неделята на Нова астроложката Силва Дончева, която преди три години предрече кризата с коронавируса. Според нея коронавирусът ще е активен до октомври, но силата му ще намалее. 

"Проблемът е, че мислите на хората са с огромен страх. Словото е преди действието. Притеснявам се, че след този тунингован вирус можем да се окажем пред реален - тоест природата да реагира на нашите мисли. Аз смятам, че сегашният вирус е изпуснат нарочно - това е престъпление", добавя тя.

Астроложката прогнозира какво очаква България през новата година.

"Чакат ни много фалити, трудности в областта на бизнеса за хората, които имат ипотеки, всички трябва да затягаме коланите и всеки да има финансова дисциплина. Трябва да внимават бизнесите, свързани с пътувания.  Възможно е банки да фалират също. Всичко, свързано с коли, самолети няма да е толкова печелившо. Трябва да се ориентираме точно към това, в което сме силни по природа - земеделие или туризъм, който е по-здравен.  На практика средната класа ще бъде убита. Водолеят означава глобализация, тоест - малък елит горе и класа от високоинтелигентни хора и вече отдолу маса хора ще обслужва останалите в система на диктатура. 

Вирусът е тунингован, както казаха много известни лекари. Тази пандемия, която има известно изкуствен характер, на практика има други цели - политически, икономически и финансови. Всичко тръгна с огромен аспект на Сатурн и Плутон. Сега започва аспекта Сатурн Юпитер. Съвпадите означават начало, въпросът е какво. 

Очаква ни нещо изключително турбулентно. Нещо, което трудно се предсказва, но е нещо изключително нестандартно, оригинално, непредвидимо и неочаквано. Всичко, което е в сферата на Уран като революции, необичайни технологии, ще излезе наяве. Предстоят 20 години на динамика и крайни ситуации."  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай