Сидеров смая всички. Мери температурата на манекенка

Загрижи се за здравето на панелистите при Гала

Сидеров смая всички. Мери температурата на манекенка | StandartNews.com

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров смая всички, след като съвсем насериозно премери температурата на манекенка и актьор. Политикът подробно анализира във Фейсбук градусите в студиото на "На кафе" по Нова тв и се загрижи за здравето на панелистите Ромина Тасевска и Дарин Ангелов.

"Въпрос на деня: Каква е температурата в студиото на предаването “На кафе”? Манекенката Ромина Андонова е толкова оскъдно облечена, че докато гледа човек голите ѝ рамене се чуди дали да не скочи от дивана и бързо да стегне куфара за морето. Това радостно внушение се разпада на ледени парчета в мига, в който сменят камерата и пред уважаемия зрител се появи образа на колегата ѝ панелист, талантливия Дарин Ангелов", написа Сидеров.

И продължи: "Дарин е облечен с поло, риза, жилетка и сако над нея! На зрителите им е чудно как Нова Тв успява да поддържа стабилна права линия по отношение на геополитиката, но очевидно има сериозни проблеми с температурната крива.".

"В резултат на тези идеологически колебания в температурата или Ромина ще е сериозно премръзнала в края на предаването, или Дарин ще е със симптоми на преживян топлинен удар. Колеги, постоянните градуси идеологически не са достатъчни, трябва да ги нагласите и физически. В противен случай ще претърпявате не само рейтингови загуби", написа още Сидеров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай