Ще го познаете ли? Наша звезда събра очите на англичаните

Преобрази се, за да остане инкогнито

Ще го познаете ли? Наша звезда събра очите на англичаните | StandartNews.com

Ще познаете ли мъжа от снимката? Той събра очите на англичаните. Димитър Бербатов изкорипа Кристиано Роналдо. Преди години мега звездата се маскира така, че  да не може да бъде разпознат, и отиде рита със случайни минувачи на улицата. Свали перуката и изкуствената си брада, чак когато реши да зарадва малко дете, с което размени подавания. Сега същото стори и рекордьорът по голове за българския национален отбор Димитър Бербатов. Той се включи в предизвикателство на канала "Shoot for Love", в което трябваше да се маскира като възрастен човек и да отиде да поиграе с аматьори в Англия.

С помощта на гримьор бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед и Висшата лига бе облечен и маскиран така, че да не бъде разпознат и отиде на игрище на Острова, за да поиграе с аматьори.

42-годишният Бербатов демонстрира, че продължава да е в отлична форма и дори вкара гол в мачлето.

След това напусна терена, свали маскировката си, сложи фланелка на Манчестър Юнайтед със своето име и номер и се върна в игра. След края на мача Бербатов поговори с останалите футболисти, разпитвайки ги дали са успели да го разпознаят.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
CR7
преди 5 месеца

Изкорипа?!?

Откажи