Сашо Кадиев със смайващо разкритие за раздялата с Таня

Актьорът се изповяда за личния си живот

Сашо Кадиев със смайващо разкритие за раздялата с Таня | StandartNews.com

Сашо Кадиев разкри нови подробности за личния си живот. Той коментира връзката си с Ивелина Чоева, както и раздялата с бившата му жена и майка на дъщеря му Кати - Таня Тончева.

"Тази година искам да се оженя за Ивчето, тя да ми роди дете и да сме щастливи заедно. В интерес на истината тя никога не ме е дразнила с нищо, аз вероятно нея. Всеки ден се боря за любовта й. Тя е като паднал ангел до мен, доста самостоятелна, живяла е до Бъкингамския дворец и в момента е дошла да търпи нарциса в Кокаляне", коментира актьорът в подкаста "Искрено и лично".

"Трябва да направя семинар по въпроса как да се разделим с партньора приятелски. Необходими са двама. Когато се влюбих и го осъзнах, на вечерята останахме с Таня и й казах: "Влюбих се в друга жена". Тя реагира много спокойно: "Ами, Саше, щом с нея си щастлив..." Даде си сметка, че насила хубост не става", призна водещият.

"Имахме натрупани обиди вдин към друг. Имало е и счупени чинии след раздялата, да. Кати беше на пет тогава, не е отделен човек от нас и знам, че се нуждае от двама родители, за съжаление ще й е трудно да го разбере това, но опитваме нищо да не ѝ липсва", споделя Кадиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай