Саня Борисова се оглежда за гадже на Миконос

Хубавицата си намери нова роля в клип на Кристо

Саня Борисова се оглежда за гадже на Миконос | StandartNews.com

Саня Борисова се оглежда не само за роли, но и за гадже. Актьорстващата хубавица е заминала за гръцкия остров на забавите и приключенията Миконос заедно с рапъра Христо Балабанов, по-познат на меломаните като Кристо. Съвместният воаяж обаче е бил по работа – Саня, която действително стои чудесно пред камерите, е участвала в клип на Кристо, издържан в традиционния морски стил – яхта, мацки, питиета.

"Кристо ме покани да участвам в новото му видео. Не приех веднага, а първо седнахме и поговорихме за какво точно става въпрос. Идеята ми допадна и реших да се включа. Още не съм гледала клипа, но доколкото ми е известно, ще бъде показан за първи път на 15 август. Интересно ми е да видя какво се е получило, като не искам да разкривам нищо от сюжета", разказва Борисова

"Спазвах всички правила и затова не се притеснявам да пътувам. Мога да кажа, че всичко премина добре. В България си направих PCR тест, който беше в рамките на 72 часа преди пътуването, както са изискванията. Властите на летищата ни провериха документите и всичко беше точно. Не съм се притеснявала, защото изпълнявах здравните предписания", допълва красавицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай