Рачков и Зуека пак водят "Маскираният певец"

Сред заподозрените участници са Милена Славова, Нели Рангелова,Криско, Благовест Аргиров и Ева Веселинова

Рачков и Зуека пак водят "Маскираният певец" | StandartNews.com

Димитър Рачков и Зуека побързаха да опровергаят слуховете, че са били изритани от "Маскираният певец" 2: "Не сме изгонени, пак ще сме водещи".

Хитовото риалити се завръща наесен и този път участниците ще са повече от любопитни. В момента екипът на Маги Халваджиян е в активна работа по създаването на нови оригинални маски и още по-заплетени улики. Все още се доизяснявало и кои ще са участниците, като повечето от тях вече били планирани, но Маги все още търсел точните попадения, с които да задържи интереса към продукцията, пише "Уикенд". Костюмите отново ще са създадени по идея на прокудената от "На кафе" стилистка Кремена Халваджиян. Огромен екип от шивачи вече изработвали първите костюми.

И през втория сезон на "Маскираният певец" популярните личности ще се впуснат в интригуващото предизвикателството да скрият самоличността си от своите семейства, приятели и цяла България за няколко месеца при изключителни мерки за сигурност. Кои са звездите, скрити под атрактивните костюми, отново няма да знае дори екипът на предаването. Още по-загадъчните улики пък ще превърнат зрителите в детективи, търсещи отговор на мистерията кои са известните под маските. Ако някой от участниците разкрие, че се крие зад маската, го гласи сериозна неустойка.

Горещи слухове издават в аванс, че вече са ясни и някои от новите звезди, потвърдили участието си. Сред поканените са рокаджийката Милена Славова, поп певицата Нели Рангелова, рапърът Криско, Благовест Аргиров и Ева Веселинова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай