Пращат Зуека на "Формула 1"

Тортата беше кула със снимки на Зуека от началото на кариерата до днес - дар от "Господарите"

Пращат Зуека на "Формула 1" | StandartNews.com

Нечувана веселба разтресе клуб "Библиотека" в нощта срещу събота. Васил Василев-Зуека стана на 50 години в компанията на най-близките си приятели и колеги. Той събра 100-ина гости на маскен бал, който продължи до 4 сутринта. От "Господарите" бяха направили маски с неговия лик и се разхождаха като цяла армия зуеци. Точно така се появи и екранната му половинка Димитър Рачков, който дръпна прочувствено слово и завърши с думите: "Обожавам те". Подаръкът, който Зузи получи, бяха билети за "Формула 1 " в Монца за края на лятото.

"Доживях на 50 години да сбъдна мечтата си и да гледам състезанието на живо", радостно коментира той. Зад тази изненада стоят Кремена и Маги Халваджиян, както и Мария Игнатова и Рачков.

Актрисите Невена Бозукова и Милена Маркова-Маца кацнаха направо след представление в Бургас и подариха на рожденика голямо дърво с бели цветове. След спектакъл цъфнаха и Малин Кръстев и Герасим Герасимов-Геро, които уважиха дрес кода и се появиха предрешени като фараони. Елена Петрова беше с домино, а актьорите съпрузи Биляна Казакова и Румен Угрински - като зомбита. Левон Хампарцумян му подари футболна топка, а цветята, които получи Зуека, се побраха в два багажника. Сред гостите бяха още Ники Кънчев, Камен Воденичаров, Гъмов и Рафи, които и попяха за рожденика. Георги Низамов и Зуека изпълниха в дует песента на мускетарите "Пора-пора".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай