Коцето: Не съм звезда, а слуга

Поп фолк певецът разчита на спестяванията от 23-годишната си кариера

Коцето: Не съм звезда, а слуга | StandartNews.com

„Странно ми е, когато ме наричат звезда. Дори на служителите в моята дискотека им казвам да не се обръщат към с „шефе“. Всъщност аз съм един слуга. Ако не са парите, които съм заделил по време на 23-годишната си кариера, досега да сме издъхнали. Продължавам да работя – след две гласови операции. Не мога да оставя хората си без заплати – погасяват кредити, гледат болни родители, стягат ученици. Но чашата преля, защото вече сме затворени втора година. Нещата са драматични. Затова протестираме“, ожали се Коцето пред Мон Дьо. Но е категоричен, че най-важен е животът, а едва след това идват парите, но те са залогът за всичко останало.   

Поп фолк певецът споделя, че досега трудно е отделял време на семейството си, за което съжалява. „Тъжно ми е, че раздавайки се за хората, съм далеч от най-близките ми. Даже се шегувам и понякога казвам „Добре че беше пандемията, за да опозная децата ми”.

Константин е най-потресен от бездушието и предателствата, с които се е сблъсквал по пътя си. За себе си казва, че не предпочита абсолютния връх, защото там много духа и вее, а гледа здраво да се закрепи в подножието му. Но пък никога не е заоравал в дъното, въпреки че не се страхува от него, тъй като бързото изтласкване оттам също носи дивиденти.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай