Кое число носи най-голям късмет през октомври?

Носете дрехи в бордо и кехлибарени бижута

Кое число носи най-голям късмет през октомври? | StandartNews.com

Кои са датите през октомври, които носят късмет? Простите нумерологични изчисления показват, че за да разберете кое число ще управлява октомври, трябва да съберете цифрите от месеца с тези на годината. Октомври е десетият месец, така че получаваме: 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5.

Месецът ще се управлява от Петицата. Тя е символ на хармония и равенство, число, което помага на човека да разбере тайните на Вселената и природата, съобщава Нова тв.

Числото пет се съчетава добре с цветове като бордо, тъмно синьо, тюркоаз. Тези нюанси ще бъдат най-благоприятни през този месец.

Силите в Петицата се съдържат в камъните, олицетворяващи природните елементи Огън и Въздух. Затова най-подходящите талисмани през октомври са карнелиан, кехлибар, топаз, сапфир, тигрово око, розов кварц.

Двойно по-натоварен с положителна енергия от 5 октомври е 10. Съчетанието на двете петици и единицата в числото говори за новаторство и амбиция. Това е денят, в който трябва да правите големи планове.

Има още две дати, свързани с петицата, които носят късмет този месец.  

14 октомври – освен порив за ново начало, на тази дата трябва да балансирате, като обръщате внимание както на любовта, така и на работата.

23 октомври пък се смята за един от най-натоварените през месеца. Наличието на 3 в числото 23 означава, че трябва да обърнете специално внимание на духовните практики и придобиването на нови знания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай