Вторник,

Хороскоп: Стрелецът постига цели, ден за развлечение на водолея

От: Рачо Рачев -
3988
Хороскоп: Стрелецът постига цели, ден за развлечение на водолея
A
A
A

Прекрасен, спокоен и светъл ден. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се предлага, както хубавото, така и лошото. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултат от минали негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите достойна награда. Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Овен

Пред вас е спокоен и проспериращ ден, подходящ за завършване на стари дела, материализиране на някои идеи. За да поддържате добри отношения с партньора, ще се нуждаете от нестандартен подход.

Телец

Уредете си днес нещо като празник на душата, обръщайки се с цялото си същество към красивото, независимо дали е природа или шедьоври на изкуството. Ще бъде осигурен прилив на сила и жизнеността ще се увеличи.

Близнаци

Можете да опитате да изясните отношенията си, да постигнете яснота по онези въпроси, които ви се струват най-актуални, но това със сигурност трябва да се прави открито, ясно изразявайки мислите си.

Рак

Хубав, наситен с приятни моменти ден. Децата обаче може да изискват допълнително внимание и грижи, и да възникнат неочаквани задължения. Всичко обаче се преодолява лесно, основното е да не правите от мухата слон.

Лъв

Напрегнат, нервен ден, когато мнозина сами не знаят какво искат. Разберете собствените си чувства, вероятно сте просто прекалено емоционални. Всичко външно може да наруши вътрешната хармония, така че би било по-добре в този ден да сте в спокойна атмосфера, насаме със себе си, с мислите си.

Дева

Това е един от най-успешните дни, за да изкажете на своя избраник или избраница за чувствата си и да поднесете приятна изненада. Пътят към сърцето трябва да бъде осеян с рози, не пестете и от комплиментите.

Везни

Днес всяка комуникация ще бъде полезна и приятна. Положителният ви поглед върху нещата прави всичко по-лесно. Важното е не само да не пропуснете късмета си, но и да не го изплашите с напоритостта си.

Скорпион

Вашият любовен живот може да стане доста интензивен днес. Емоционалният барометър се покачва. Вие осъзнавате привързаността си към друг човек, но негативните чувства също могат да играят роля. Може да възникне ревност или да се поддадете на чара и харизмата на друг човек.

Стрелец

Вие сте изключително продуктивни и проявявате инициативност днес. По този начин можете да постигнете и по-амбициозни цели. Бъдете отворени за малките специални моменти, които са навсякъде около вас.

Козирог

Естеството на работата изисква тясно сътрудничество с околните и най-вече с колеги, които недолюбвате. Не позволявайте на личните ви отношения да повлияят на работата и се опитайте да бъдат възможно най-професионални.

Водолей

Сивите и еднообразни дни ви лишават от сила, креативност и творческа енергия. Има само един лек за подобна „болест“ - промяна на обстановката и обогатяване с нови преживявания! Измислете си нови начини за развлечение.

Риби

Имате много задачи за вършене, както винаги, но вие държите здраво фронта. Добро време за планиране на действията си. Ще можете да се справите с вашите идеи и планове, избирайки по-практичните сред тях.

Автор:  Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com