Какво не хапва Катрин Зита-Джоунс?

51-годишната звезда поддържа диета, за да изглежда като преди 30 г.

Какво не хапва Катрин Зита-Джоунс? | StandartNews.com

Катрин Зита-Джоунс внимава с диетата си, за да изглежда толкова добре, колкото преди 30 години, когато започва кариерата си. 

51-годишната актриса, която има две деца - Дилън на 20 и Карис на 17 със съпруга си Майкъл Дъглас, заяви, че не хапва сладкиши, а "яде само истинска храна", защото "така трябва", за да запази нейната фигура.

Звездата от Зоро добави, че е „мечтата“ й е да се наслаждава на сладкиши, но това ще стане когато „наистина остарее“.

Пред Wall Street Journal  тя каза: „Когато остаря наистина, ще започна да приемам много витамини, защото искам да мога да ям десерт до края на живота си. Всъщност ям истинска храна, защото трябва да го направя точно сега. Мечтата ми е да ям само десерти, винаги. Това е цел". 

Коментарите на Катрин идват, след като тя каза пред New Beauty,  че води нормален и "много личен" живот въпреки славата си и е известна като "просто Кат" у дома. 

Тя обясни: „Не винаги съм Катрин Зита-Джоунс. През повечето време аз съм просто Кат. 

"Кат е жената, която е свита на дивана със семейството си. Не всички я познават и това е ОК. Аз съм много личен човек", добави момичето от корицата. 

„Искам да имам личен живот", признава звездата.

Катрин, която е израснала в Суонзи, Уелс, вярва, че все е същата личност, каквато е била -  нахална ученичка, която често е имала проблеми заради нарушаването на правилата в училище, защото се гримирала.

Тя каза: „Все още има малко от това момиче в интерната - момичето, което бе извикано в офиса заради твърде много грим.“

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай