Как Меган се престраши да забременее след аборт

Херцозите изчакали да обявят новата бременност, за да се уверят, че Меган и нероденото бебе са здрави

Как Меган се престраши да забременее след аборт | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл изненадаха феновете си в Деня на влюбените, с радостната новина, че отново ще стават родители. "Можем да потвърдим, че Арчи ще става батко. Херцозите на Съсекс очакват второто си дете", заявиха представители на кралската двойка.

Това е наистина страхотно събитие в семейството на принца, тъй като съпрузите неотдавна преживяха ужаса от спонтанен аборт. Маркъл разкри наскоро, че тя всъщност забременяла повторно, още когато с Хари се преместили в САЩ. Херцогинята на Съсекс е пометнала след силни болни, които започнали, докато сменяла пелените на първородния си син. Маркъл била настанена в болница, а след това продължила лечението си вкъщи. Описвайки сърцераздирателния момент, тя разкри, че още преди аборта е чувствала, че нещо не е наред.

"Свлякох се на пода с Арчи в ръцете си. Тананиках песничка, за да успокоя и двама ни, но знаех, че нещо не е наред. Докато стисках първородното си дете, знаех, че губя второто", споделя Меган.

Както стана ясно, херцозите избраха Свети Валентин, за да обяват новата бременност на Маркъл, в чест на принцеса Даяна. Денят е специален, тъй като на него и покойната кралска особа е обявила, че чака второто си дете - Хари, през 1984-а. Освен това обаче съпрузите се страхували да оповестят по-рано щастливата новина, от притеснения за евентуален втори аборт. След като родителите се уверили, че всичко е наред, те се престрашили да споделят със света своята радост и то на специална за семейството дата.

"Меган преживя спонтанен аборт преди година и двамата с Хари искаха да са сигурни, че нероденото им бебе и майка му са здрави, преди да разкрият за бременността. Въпреки трагичната загуба, херцогинята вече е спокойна за бъдещото си отроче и се чувства фантастично - здрава и щастлива. Двамата винаги са искали голямо семейство и са на седмото небе, че Арчи ще става батко. Очакват втория си наследник към края на пролетта", издаде близка на Меган пред британската преса.

Майката на Маркъл - Дория Рагланд, разбира се, била развълнувана отново да стане баба. Но дали бащата на хергоцинята някога ще види внуците си? Както се знае, Меган и Томас Маркъл са в обтегнати отношения и той дори не познава нито Арчи, нито зет си Хари. Господин Маркъл заяви в ефира на CBS, че пожелава на дъщеря си успешно раждане и искрено се надява някой ден да може да срещне внуците си. Той се опасява, че може и да не получи възможността да види децата, докато е жив, тъй като се притеснява за здравето си. Полусестрата на Меган - Саманта, обвини херцогинята, че се е отчуждила от семейството им и че е длъжна да се сдобри с баща си, защото това е правилната постъпка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай