Гръм сред звездите! Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат

Раздялата се превърна в сага

Гръм сред звездите! Ариана Гранде и Далтън Гомес се развеждат | StandartNews.com

В света на известните лято 2023 явно няма да бъде запомнено само с пътувания до екзотични дестинации, купони до зори и снимки по бански. Защото през последните седмици една по една се сипят новини за звездни раздели.

Разводът на Кевин Костнър се превърна в цяла сага, Рики Мартин също се раздели с половинката си след шест години брак, а вчера разбрахме, че и София Вергара слага край на любовната история със съпруга си след седем години.

Към тази неприятна хроника за съжаление вече можем да добавим и Ариана Гранде. TMZ ни информират, че тя и съпругът ѝ Далтън Гомес са решили да се разведат след две години брак. От People пък научаваме каква е причината.

Според източник на изданието разстоянието, което е деляло двамата, е изиграло основна роля. Далтън Гомес, който е агент на луксозни недвижими имоти, живее и работи в Лос Анджелис.

"Той е изключително съсредоточен върху кариерата си и трябва да живее в Лос Анджелис. Това определено е проблем за тях. Кариерата на Далтън е взискателна и той не може да напуска Лос Анджелис често. Така че, когато Арина започна да снима Wicked в Англия, трябваше да продължат брака си от разстояние", обяснява информаторът.

Ариана Гранде от известно е в Лондон, където снима филма Wicked. Певицата и актриса последно е била забелязана на Уимбълдън през уикенда и е направило впечатление, че не е носила годежния си пръстен или сватбената си халка.

Всъщност от снимки и видеа в социалните ѝ мрежи става ясно, че тя не отскоро не носи символите от официалното си обвързване с Далтън Гомес. Това и преди е пораждало спекулации, че при двойката нещата не вървят гладко, но Ариана е обяснявала, че не носи халката си, понеже я почиства.

Е, това обяснение явно не е отговаряло съвсем на истината, тъй като според източника на People Ариана Гранде и Далтън Гомес са се разделили по-рано тази година и оттогава "тихо и с любов" работят върху приятелството си".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай