Елтън Джон се скара с Клуни заради Хари

Певецът и кинаджията искали да редят летния график на херцозите в Калифорния

Елтън Джон се скара с Клуни заради Хари | StandartNews.com

Виктория Бекъм и Стелла Маккартни, които вече се скараха заради полюсните си мнения по темата „Мегзит“, не са единствените, които се разминават сдържано на церемонии и купони. Отношенията между сър Елтън Джон и Джордж Клуни също са на кантар заради Хари и Меган. Херцозите на Съсекс се канели да прекарат лятото в Калифорния и вече били ангажирали и Елтън, и Джордж и Амал Клуни да се погрижат за светския им график.

„Те обаче не могат да се разберат кой е по-близък на принца. Сър Елтън бил сигурен, че именно той трябва да държи под крилото си по-малкия син на любимата си приятелка Даяна. А двамата Клуни били удивени от неговата самонадеяност. На тях хич не им харесва, че певецът вече е разказал на цял Лос Анджелис, че само той и никой друг обгрижва ваканцията на херцозите на Западния бряг“, твърди анонимен източник пред "RadarOnline".

Самите Хари и Меган с радост заделят еднакво внимание и на Елтън Джон и Дейвид Фърниш, и на двамата Клуни. Те с радост гостуват както на Джордж и Амал на езерото Комо, така и на музиканта и съпруга му в Лондон. Светските анализатори от двете страни на океана се шегуват, че ако Елтън и Клуни се държат „токсично“, то тогава Меган и Хари ще приемат поканата на Мадона да гастролират за дълго в нюйоркския й пентхауз край Сентрал парк.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай