Събота,

Една зодия е във вихъра си, неочаквани обрати за друга

От: Стандарт -
Една зодия е във вихъра си, неочаквани обрати за друга
A
A
A

ОВЕН

Не всичко ще става така, както ви се иска. Доста често ще ви се налага да преодолявате трудности при осъществяване на замисленото. Но вие сте целеустремени и въпреки всички пречки ще постигнете успех. Вероятни са неочаквани разходи – непланирани покупки или нещо важно за близките ви.

ТЕЛЕЦ

Днес не са изключени напрегнати моменти, но като цяло денят ще е добър. Вие ще забележите възможности, убягнали на останалите и ще се стараете да използвате всяка от тях. Сложните задачи няма да ви изплашат и с ентусиазъм ще се захващате с тях. Релаксирайте в компанията на любими хора.

БЛИЗНАЦИ

Напрегнат ден, но вие няма да допуснете това да ви разконцентрира. Ще се мобилизирате и ще реализирате поставените си цели, даже ако обстоятелствата не са на ваша страна. Творческият подход ще ви помогне доста. На много неща гледате не така, както останалите и затова виждате повече възможности.

РАК

Ярко и напрегнато начало на деня. Трудно ще се съсредоточавате. Дори и ако става въпрос за важни дела, вие често ще отвличате вниманието си. Ако успеете да се мобилизирте, ситуацията ще се стабилизира и ще избегнете доста неприятни моменти. Новина може да промени плановете ви за вечерта.

ЛЪВ

Не е най-добрият ден за започване нови проекти. Много неща ще се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали и ентусиазмът ви бързо ще угасне, ако не постигнете успех веднага. Затова е по-добре да завършите неща, започнати по-рано или да поправите някои стари грешки.

ДЕВА

От сутринта е добре да действате самостоятелно и да разчитате основно на своите сили. Така по-бързо ще пожънете успехи и ще избегнете доста неприятни моменти. Добро време е за работни разговори. Може да възстановите някои стари връзки или да се помирите с тези, в които сте били в конфликт.

ВЕЗНИ

Лек и благоприятен ден. Настроени оптимистично. Ще забелязвате само хубавото, но няма да пропуснете нито една възможност за да постигнете целите си. Околните ще харесат вашия подход и мнозина ще ви последват. Все пак най-важните въпроси е добре да решавате самостоятелно.

СКОРПИОН

Днес ще сте във вихъра си. Отлично ще се справите и с най-сложните проблеми. За вас няма да има непреодолими прегради. Имате шанс да вземете връх над конкурентите си и да обезоръжите недоброжелателите си. Действайте решително и не отстъпвайте пред нищо.

СТРЕЛЕЦ

Хубав ден, но пълен неочаквани събития. Не се учудвайте, ако се наложи да промените плановете си и да се наложи да се занимавате неща, които не ви харесват. Вечерта ще получите добри новини. Подходящо време е за разговори и за обсъждане на семейни планове.

КОЗИРОГ

Сутринта ви очакват приятни изненади. Не са изключени предложения, на които ще трябва да отговорите веднага. Ще се появят отлични идеи, които веднага ще започнете да реализирате. Ще получите нужната ви подкрепа. Намерете време да помислите за бъдещите си планове.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще започне емоционално - със силни преживявания и вълнения. За щастие, всички проблеми ще се решат бързо. По-късно ще настъпи по-благоприятно време за работа и всякакви полезни занимания. Отлично ще се справяте с решаването на сложни казуси и ще намирате всичко, което може да ви помогне.

РИБИ

Денят ще започне добре. Всичко ще ви се получава, а когато замислите нещо, самите обстоятелства ще се нареждат по най-благоприятния начин. Сполучливо ще минават деловите преговори. Не е изключено да получите предложение за нова работа. Очаквайте изненади, в това число и романтични.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички