Драма! Кой тормози Юксел Кадриев в Би Ти Ви

Голяма напрежение муеду него и Хекимян

Драма! Кой тормози Юксел Кадриев в Би Ти Ви | StandartNews.com

Жестока вражда се вихри между две от топимената на Би Ти Ви – Юксел Кадриев  и Антон Хекимян. Поредният удар на арменеца срещу по-възрастния му колега бе унижението в нощта на изборите, на което го подложи. Бдителни зрители забелязаха, че единствено Кадриев не бе удостоен с честта да участва в  живите предизборни студиа, за разлика от далеч по-младите му колеги Лиляна Боянова и Иван Георгиев, които бяха на първа линия в извънредното предаване.

Юксел тежко приел пренебрежението от страна на своя шеф Хекимян, който за пореден път го подценил като професионалист. Той смятал, че е много по-опитен от журналистите, на които арменецът залагал и толерирал, и личното отношение на шефа му към него било причината да не може да се развива кариерно.

Служители на телевизията разкриват, че в нюзрума на Би Ти Ви Хекимян и Кадриев се разминавали като призраци. Почти не си говорели и избягвали всякакви лични срещи. Обстановката била изключително тягостна и всеки момент колегите им очаквали Юксел да избухне и да хвърли молба за напускане на бюрото на новоизлюпения си началник. 49-годишният тв водещ от Оряхово не можел все още да се примири, че го командвал младеж, който решавал каква да бъде заплатата му, налагал му глоби за всеки гаф и заплитане на езика в ефир и освен това просперирал много по-бързо в телевизията от самия него

Не е тайна, че нито едно от ръководствата на медията, които се сменят от ден до пладне, досега не е оценило качествата на Кадриев и той е може би единственият от „старите кадри“ на Би Ти Ви, който никога не е водил свое собствено предаване. Юксел е начело на новините близо 20 години и продължава да бъде третиран като новобранец в Нюзрума, коментират негови колеги, пише Марица.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай