Диляна Попова в любовен триъгълник. Шумен развод

Има ли наистина връзка с Венци Венц?

Диляна Попова в любовен триъгълник. Шумен развод | StandartNews.com

Чаровната моделка Диляна Попова бе забълкана в любовен триъгълник. Името й бе свързано с раздялата на Венци Венц и съпругата му Мая.

Двамата се развеждат, призна преди дни самият Венци Венц. Музикантът от три месеца насам не е виждал сина си Ноа, заради забрана на жената, към която все още таи силни чувства, пише "Галерия".

Мая е категорична, че на този етап иска да е далеч от изпълнителя, а причините са десетките участия, пътувания в страната и чужбина, бурен нощен живот, ангажименти и липса на каквато и да е било помощ в ежедневната домакинска работа.

Картината се допълва от ревност, която довела до последния лют скандал, в който било забъркано името на моделката Диляна Попова, взела участие в един от проектите на Венци Венц.

Всичко това накарало брюнетката да каже - не съм щастлива. Думи, които не се понравили на татуирания мъж и все пак той  взел решение да я пусне, вместо да насилва любовта. За съжаление планът не се развил както трябва и те не успели да запазят добрия тон. Единственият близък човек до Венци, който все още вижда малкия Ноа е неговата майка.

Успокояващото е, че вече е задействана процедура в съда и Темида следва да определи дни, в които той ще може да вижда наследника си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай