Дъфи била упоена и изнасилена

Психотерапевт спасява певицата от самоубийство

Дъфи била упоена и изнасилена | StandartNews.com

Уелската певица Дъфи разкри ужасяващи подробности около отвличането си, в което е била и изнасилена. Музикантката разказва, че ужасът е започнал в ресторанта, където празнувала рожден ден. Тя била упоена, след което похитителят й я отвел в чужбина. По-късно той я превънал в заложник в собствения й дом.

„Не помня кога сме се качили в самолета, защото дойдох на себе си на задната седалка на автомобил в движение. Бях оставена в хотелска стая и похитителят се върна и ме изнасили. Помня болката и опита ми да остана в съзнание след случката. Прекарахме още един ден в стаята. Обмислях да избягам в съседния град, но нямах пари и се страхувах, че ще се обади в полицията и ще ме обяви за изчезнала. Не знам как събрах сили да издържа онези дни, но усещах присъствието на нещо, което ми помогна да оцелея. Качихме се пак в самолет и аз останах до колкото е възможно спокойна. Когато стигнахме в моя дом, бях замаяна като зомби. Знаех, че съм в опасност, защото той намекна, че иска да ме убие. В продължение на 4 седмици той ме държа упоена за заложник. Не знам дали през това време ме е изнасилвал. Не знам и защо не ме беше упоил, докато бяхме в чужбина – явно ми е дал първокласен наркотик. Вероятно не е могъл да пренесе тази субстанция през митниците“, разказва певицата.

Дъфи признава, че не е отишла в полицията веднага след инцидента от страх, че похитителят й ще се върне. Нейн приятел й дошъл на гости и забелязал, че певицата е в лошо състояние, но тя си замълчала.

„Той очевидно беше уплашен – не беше виждал нещо подобно, изглеждах като мъртвец. Не исках да се оплаквам от инцидента, защото се страхувах от похитителя“, продължава певицата.

Първият човек, на когото Дъфи разказва ужасяващата си история месеци по-късно, е британски експерт психолог.  

„Имах невероятния късмет да намеря тази жена – тя ми помогна да преодолея травмата. Без нея щях да се самоубия. Тя ме опозна и внимателно ме напътстваше през процеса по възстановяване. Първите 8 сеанса дори не можех да я погледна в очите, в началото не си и мислех, че мога да се оправя“, разказва звездата.

Дъфи разкрива, че споделя историята си сега, защото е преодоляла срама: „Живеем в опасен свят и вече не се притеснявам да си призная, че и аз съм била наранявана. Ако говориш със сърцето си, другите ще ти отвърнат подобаващо.“

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай