Червено НЛО засенчи Памела

Червено НЛО засенчи Памела | StandartNews.com

Габрово. Объркване настана в Габрово минути преди началото на ВИП-Брадър в 20 часа във вторник. Точно когато всички очаквали да видят какво прави Памела  къщата, над покривите в Габрово се чуло свистене, а пред прозорците се появила червеникава светлина.

Вместо да гледат шоуто в къщата, габровци хукнали към прозорците, привлечени от шума и светлината. "Нещо като НЛО или извънземен обект се появи за 2-3 минути", разказаха габровци.

Летящият странен обект първо бил забелязан над кварталите "Трендафил" и "Русевци". Според хората, които са го видели, НЛО-то е било около два метра с леко червен отблясък и летяло доста ниско. Извънземният обект се движел доста бързо и за няколко секунди се прехвърлил над гробищния парк на града, след което се озовал зад билото на Стара планина. НЛО-то успяло да се изплъзне дори и на бдителното око на работещите в габровския планетариум. Там има и малка обсерватория, която обаче не е успяла да засече извънземното.

Някои от габровци се опитваха да обяснят странното явление със закъснял фенер от светлинното шоу, което се проведе в неделя. Тогава габровци пускаха запалени хартиени фенери в небето, но едва ли подобно устройство би издържало няколко дни във въздуха, коментираха габровци. Засега няма сигнали, че някой е успял да фотографира НЛО-то.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай