Братя Аргирови: Вземете съдбата в ръцете си

"Ако не гласуваме, след това няма да има на кого да се сърдим, освен на самите себе си".

Братя Аргирови: Вземете съдбата в ръцете си | StandartNews.com

Някои от най-популярните личности у нас призоваха българите да гласуват на изборите 2 в 1. Братя Аргирови, сестри Толеви, дуетът Павел и Венци Венц и други отправиха апел към сънародниците ни да отидат до урните.  

За вота на младите и мотивацията на всеки един да гласува в Нова говорят музикантите Павел и Венци Венц. Докато Венци споделя, че се е втурнал да гласува при първа възможност, Павел дълги години е бил аполитичен.

"Бойкотирах гласовете допреди 5 или 6 години. Оттогава не съм пропускал да гласувам. Мисля, че беше въпрос на съзряване", коментира той.

За него политиката лесно отблъсква младите хора и умове. "Върху това със сигурност може да се работи", смята Павел. По думите му последната им песен BULGARI е самокритика.

Според Венци Венц днес е микроситуация на изборите в живота.

"Трябва да осъзнаем, че имаме свободна воля и трябва да я прилагаме. Това е начин на мислене, ние сме само изборите, които вземаме в този живот и нищо друго", заяви Венци.

На изборите 2 в 1 близначките Доротея и Емануела Толеви говорят за смисъла да гласуваш.

Доротея признава, че си е задавала въпроса дали да замине в чужбина, но много обича България и е решила да остане тук.

„Винаги съм си мислела, че ще взема каквото мога и ще се прибера в България“, коментира моделът. За нея е мнгоо важно детето й да взема само решенията си, затова му дава възможност да избира.

Според нея всеки трябва да направи съзнателния си избор кой иска да го управлява.

На този фон Емануела Толева разкри, че никога не е имала опция да живее другаде.

"Пред мен не е стоял този избор. Но дори да е имало, тук ми е най-добре. 5 дни да съм в чужбина и България започва да ми липсва", споделя тя.

Случвало се е едната да не гласува, ако няма възможност, но не са разменяли документите си, за да се представят една за друга.

"Живеем с изборите си и трябва да бъдем отговорни към тях. След като имаме възможност да упражним своя вот е грешен избор да не го направим", убедена е Емануела.

"Вземете съдбата в собствените си ръце. Много е важно да излезем да гласуваме. Защото, ако не гласуваме, след това няма да има на кого да се сърдим, освен на самите себе си", заявиха братя Аргирови.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай